Ինչո՞ւ մուսուլմանները և հրեաները խոզի միս չեն ուտում. ես միշտ այլ կերպ եմ մտածել․․․

Շատերին հետաքրքրում է, թե ինչու մուսուլմանները և hրեաներրը սննդում խոզի միս չեն օգտագործում:

Տարածքներում, որտեղ սկիզբ էին առել իսլամը և հուդայականությունը, անհավանական շոգ կլիմա էր: Իսկ խոզի միսը պիտանելիության շատ կաճ ժամկետ ունի:

Եթե հաշվի առնել, որ խոզն ամենակեր կենդանի է և կարող է նույնիսկ սեփական կղանքն ուտել, դրա միսը պարունակում է տրիխինելլա և մակաբույծներ, որոնք տարբեր հիվանդություններ են առաջացնում:

Շատ բակտերիաներ չեն վերանում նույնիսկ ջերմային մշակումից հետո:

Ուստի խոզի մսի օգտագործումը շատ ծանր թունավորումներ, հիվանդություններ և մահեր էր առաջացնում:

Մարդիկ համարում էին, որ այդ երևույթներն ավելի խորն իմաստ ունեն, քան վտանգն առողջության համար:

Եթե օրգանիզմը չի ընդունում այդ միսը, ուրեմն այն սատանայական է: Հետևաբար, խոզի միսն արգելվեց:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *