Կոկա-կոլան մանրադիտակի տակ. Այս փաստերը կստիպեն Ձեզ մտածել՝ խմել այն,թե ոչ

Դատական գործընթացների պատճառով կոկա-կոլա ընկերությունը ստիպված էր բացահայտել,թե իրականում ինչից է պատրաստվում կոկա-կոլա ըմպելիքը:

Պարզվեց,որ ըմպելիքը պատրաստվում է Կոշինել կոչվող միջատի արտազատած հեղուկից:Այս միջատը ապրում է Կակարյան կղզիներում,Մեքսիկայում:Այն կպչում է բույսին,ծծում հյութը և չեն պոկվում:

Այս միջատներից ստանում են կարմին անունով պիգմենտորը կոկա-կոլային գույն է հաղորդում:Չորացած կոշինելը չամիչի տեսք ունի,սակայն իրականում միջատ է:

Հիմա Դուք արդեն գիտեք,թե ինչ է նշանակում կոկա բառը:

Ինչ է կատարվում օրգանիզմի հետ կոկա-կոլայից հետո

  • 10 րոպե անց ձեր օրգանիզմը ստանում է 10ճ.գ. շաքարի չափաբաժին
  • 20 րոպե անց բարձրանում է արյան մեջ ինսուլինի քանակը
  • 40 րոպե անց բարձրանում է ճնշումը:
  • 45 րոպե անց արտադրված դոֆամին հորմոնի արդյունքում ուղեղի վրա հերոինի նման ազդեցություն է լինում
  • 1 ժամ անց օրգանիզմից դուրս է գալիս ողջ կալցիումը
  • 1.5 ժամ անց Դուք դառնում եք դյուրագրգիռ և հոգնած,փքվածություն եք զգում:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *